SAVIJETI ZA PRANJE RUBLJA

Kako se pere veš?

Dobro je znati!

 

  1. Ukoliko koristite opcije predpranja i /ili ispiranja imajte na umu da spomenuti ciklusi traju dodatnih 5 minuta, te da prvih 5 minuta perilica pere bez deterdženta.
  2.  Ako želite predpranje s deterdžentom, potrebno je ubaaciti vlastiti deterdžent, direktno u bubanj ukoliko se radi o prašku ili u kazetu ako se radi o tekućem deterdžentu. Nakon predpranja počinje pranje rublja te se automatski dozira i ubacuje naš deterdžent, a u određenom trenutku (oko 13 minuta prije zavšetka) i omekšivač
  3. Poštujte crtu maximuma nacrtanim na perilicama i sušilicama za najoptimalnije pranje i sušenje
  4. Perite i sušite Vaše rublje u skladu etiketama na rublju
  5. Kod tvrdokornih mrlja potrebno je dodati vlastita agresivnija sredstva( nasi deterđenti su univezalni i nisu za iskuhavanje bijelog rublja i tvrdokornih mrlja)
  6. Ukoliko želite koristiti vlastite omekšivače, preporučamo da iste ubacite 15 minuta prije isteka kraja pranja(vrijeme prikazano na dispay-u perilice)
  7. Za početak sušenja potrebno je 1 žeton/1€/ 7,45 kn za 15 minuta sušenja. Dok ciklus sušenja traje, sušilicu možete otvarati, zatvarati i provjeravati stanje rublja. Ako je potrebno produžiti sušenje moguće je ubaciti još žetona dok ciklus traje.
  8. Kad je sušenje završeno potrebno je ponovo ubaciti novi žeton za ponovni start.
h

Perilice se pokreću isključivo žetonima za perilice.

Uputstva za korištenje perilica i sušilica.

h

Pogledaj video kako koristiti perilice i sušilice

Radno vrijeme

Od ponedjeljka do nedjelje: 08-24h

x

091 980 2796

INFO od PON.-PET. od 10-16

Nazovi!